Over ons

De zekerheid van een gecertificeerd fiscaal adviseur

De zekerheid van een gecertificeerd fiscaal adviseur

Fidatacom is een kleinschalig kantoor. De lijnen zijn erg kort tussen vader en zoon. Ook zijn wij geen typisch 9 tot 5 kantoor. U kunt ons ook ’s avonds en in het weekend bereiken binnen redelijke grenzen. Zo weet u zeker dat uw zaken snel worden opgepakt.

Lawrence Wekker FA

Fidatacom is in 1998 opgericht door Lawrence.

Ondanks meer dan 40 jaar ervaring in administratie en belastingen heeft Lawrence de opleiding tot Fiscaal Adviseur in 2015 afgerond en vindt hij het nog steeds leuk om dagelijks meer te leren over het vak.

Lawrence Wekker

Quincy Wekker RB

Quincy werkt al meer dan 12 jaar mee bij Fidatacom. Quincy heeft in 2020 zijn bachelor Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Hij is sinds 2023 Register Belastingadviseur. 

Quincy Wekker overleden

Verslagen en intens verdrietig informeren wij u hierbij dat Quincy Wekker, op 18 juni 2023, op 27 jarige leeftijd is overleden door een tragisch ongeval.

U kunt voor lopende zaken contact met ons opnemen via
info@fidatacom.nl.

Belastingen

In Nederland is het beroep van belastingadviseur niet bij wet geregeld. Dat betekent dat iedereen zich zo mag noemen. De grote beroepsorganisaties van belastingadviseurs, Het Register Belastingadviseurs en De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs onderwerpen hun leden aan beroeps- en gedragsregels, tuchtrechtspraak en toelatingseisen. Hiermee onderscheiden zij zich van belastingadviseurs die geen lid zijn. 

Een Register Belastingadviseur (RB) heeft een uitgebreide opleiding gevolgd, beschikt over praktische ervaring en biedt oplossingen voor complexe fiscale problemen. Je herkent een Register Belastingadvsieur aan de afkorting RB achter hun naam. Om hun kennisniveau up-to-date te houden en op de hoogte van alle actualiteiten te zijn, is er een systeem van verplichte permanente educatie binnen het RB waarbij leden verplicht zijn jaarlijks cursussen en studiebijeenkomsten te volgen.

Administraties

Ook het voeren van een administratiekantoor is niet bij wet geregeld. De NOAB (De Nederlandse Orde voor Administratie- en Belastingdeskundigen) is een toonaangevende beroepsorganisatie waarbij kantoren door onafhankelijke reviewers worden getoetst. Ook als je al lid bent van andere beroepsorganisaties.

Er bestaan toch grote verschillen tussen het voeren van een administratie en het geven van belastingadviezen.  De NOAB biedt vele voordelen zoals erkenning door banken, de Belastingdienst en de overheid.

Noab gecertificeerd

Wij komen van goeden huizen en mogen daarom het NOAB-keurmerk dragen.

Je kunt pas NOAB-gecertificeerd worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid. Alle kantoren die zijn aangesloten bij NOAB spreken de taal van MKB’ers en ZZP’ers: ze begrijpen je.

NOAB Keurmerk

De zekerheden van een NOAB-kantoor

Fidatacom Administratie en Belastingen - logo

Quincy Wekker overleden

Verslagen en intens verdrietig informeren wij u hierbij dat Quincy Wekker, op 18 juni 2023, op 27 jarige leeftijd is overleden door een tragisch ongeval.

U kunt voor lopende zaken contact met ons opnemen via
info@fidatacom.nl.

Fidatacom